Jeg har lært Henrik at kende som en dygtig, grundig og samvittighedsfuld redaktør på diverse bogproduktioner. Henrik har et skarpt øje for, hvad der fungerer, og hvad der skal ud igen, ligesom han – uden at overtage projektet – evner at skrive større passager om eller igennem. Henrik er selv både en ferm interviewer og skribent – og så besidder han en dyd, mange kan lære noget af: Han afleverer altid til tiden.
Ole Sønnichsen, seniorredaktør, Lindhardt & Ringhof

– Henrik Nordskilde er på alle måder en fornøjelse at arbejde sammen med. Han er skarp, dygtig, idérig, ihærdig, vedholdende og yderst velskrivende. Som en af de få journalister og redaktører her i landet forstår og behersker han alle de journalistiske kompetencer – lige fra den veloplagte note til det store portræt – også i bogform. Nåja, og så er han sjov.
Jens Vilstrup, redaktionschef, Euroman

– Som redaktør er det en fornøjelse at arbejde sammen med Henrik Nordskilde. Jeg har blandt andet hyret ham til forskellige native-artikler. Opgaver som han har løst til UG. Man skal ikke underkende balancen mellem journalistisk tæft og at kunne tilfredsstille en annoncør. Her er Henrik dybt professionel og velskrivende. Og så gør det jo ikke noget, at han udover at være kompetent også er et behageligt og venligt menneske.
Mette Gert, Head of Native/kommerciel udviklingsredaktør, Berlingske Media

– Fagligt har Henrik en imponerende spændvidde – fra it-branche- stof, over ledelse, universitetssektoren til det rene fodboldnørderi. Genremæssigt bruger han hele journalistiske redskabskasse med meget stor præcision og refleksion: Fra den veloplagte note, over sansemættede portrætter og reportager til produktion af digre bøger – alt sammen håndteret med en udsøgt fornemmelse for sprog, vinkler og fortælling. Henrik mestrer det hele – og kan omsætte det både som selvkørende redaktør af hele publikationer og som skribent i eget (og ind imellem også andres) navn. Henrik er en udpræget holdspiller – et socialt anker for sine kolleger og en i sjælden grad lun og engageret medarbejder.
Søren Schultz Jørgensen, ph.d. og indehaver af Kontrabande

Jeg har arbejdet sammen med Henrik Nordskilde i flere sammenhænge, både som redigerende og journalist, og han er på alle områder blandt de dygtigste herhjemme. Til Børsen Weekend skriver han især de store portrætinterviews, og hver gang har han leveret gode, gennemarbejdede, velskrevne og interessante historier, altid indenfor deadline. Han mestrer alle genrer og kan håndtere alle typer, fra kunstnere til erhvervsfolk. Jeg er altid helt tryg, når Henrik arbejder med en historie.
Christina Zemanova, Redaktør, Børsen Weekend